Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

22 & 23 /12/2012. 10:30 π.μ. Καθαρισμός Οικοπέδου έναντι Κέντρου Υγείας και Γυμνασίου Φηρών Θήρας

22 & 23 /12/2012. και ωρα 10:30 π.μ.
Μπροστά στο Γυμνάσιο των Φηρών.

Αδιαφορώντας για τα καιρικά φαινόμενα (εκτός αν είναι ακραία) η ομάδα μας σε συνεργασία με τους Εθελοντές Διασώστες Σαντορίνης θα πραγματοποιήσει εθελοντικό καθαρισμό.  

Αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση μέσα στα Φηρά απέναντι απ το Κέντρο Υγείας και το Λύκειο Φηρών θα χρειαστεί να την αντιμετωπίσουμε μόνοι μας.

Καλούμε τα παιδιά και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Φηρών Θήρας όπως και όλους τους συμπολίτες μας να έρθουν για να δώσουμε ένα οριστικό τέλος στην χαβούζα που δηλητηριάζει την πόλη μας . Να προφυλάξουμε τον τόπο μας από την μόλυνση, την βρωμιά και την δυσοσμοία, για το καλό όλων μας.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που μπορούν να μας βοηθήσουν εθελοντικά  με οποιοδήποτε μέσο.
Υπάρχουν σίγουρα γεωπόνοι συντοπίτες μας που μπορούν να μας βοηθήσουν να γιατρέψουμε και να κλαδέψουμε τα άρρωστα δένδρα.
Κάποιοι που μπορεί να διαθέτουν φορτωτάκια - φορτηγά για την άμεση αποκομηδή των απορριμάτων.

Πήραμε  την έγκριση απ τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου για τον καθαρισμό. Όχι ότι ο συγκεκριμένος θα αρνιόταν στον Εθελοντικό καθαρισμό ....... αλλά για να είμαστε και νομοταγείς όσο μπορούμε και όπου μπορούμε όταν επεμβαίνουμε σε τέτοιες άθλιες καταστάσεις. Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης ως εθελοντής της Σαντορίνης σίγουρα έχει κάνει τόσα πολλά για τον τόπο του που κανείς δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει. Τον ευχαριστούμε.

Την απολύμανση του οικοπέδου πριν την δράση μας ,για λόγους δικής μας υγεινής , ανέλαβε εθελοντικά ο Γιώργος Σκοπελίτης που έχει το Ανθοδίκτυο - Αγροκήπιο στο Εμπορικό Κέντρο Καρτεράδου ο οποίος αναλαμβάνει επαγγελματικά τέτοιου είδους εργασίες και τον ευχαριστούμε.

Σκοπός μας σε αυτήν την δραστηριότητα δεν είναι μόνο να απαλλάξουμε τα Φηρά απ την χωματερή αλλά και να προφυλάξουμε τον χώρο και την πόλη μας από τέτοιου είδους απαράδεκτες καταστάσεις. Όλοι θα πρέπει περιφρουρούμε στο μέλλον όλους αυτούς τους χώρους που λόγω της έλλειψης αστυνομικών μέτρων και από μεριάς του Δήμου, γίνονται καταυλισμοί και χωματερές .
Να δώσουμε ζωή στον τόπο που μαραζώνει από την αδιαφορία των υπευθύνων.Δεν πρέπει να αφήσουμε κανέναν και με τίποτα να εξευτελίζει τον τόπο μας. Όλοι μαζί μπορούμε για την Σαντορίνη και τους Σαντορινιούς .

 Όλοι μαζί  μπορούμε να ξεβρωμίσουμε την Σαντορίνη μας απ όλα και απ όλους που την βρωμίζουν με άσχημες επιπτώσεις πρώτα σε εμάς τους ίδιους .Ας κάνουμε τον τόπο μας όμορφο και καθαρό για εμάς, τα παιδιά μας και μετά για τον τουρισμό..




Προβολή Δραστηριότητες "όλοι μαζί μπορούμε για την Σαντορίνη" σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου